Чим закінчився серіал "Продовження роду": доля героїв

Продовження роду
19:00
27 квітня
Продовження роду: чим закінчився серіал

Що показали у фіналі серіалу "Продовження роду" (опитування).

Поділитися:

27 квітня о 19:00 на “1+1 Україна” відбулася премʼєра 4-серійної драми “Продовження роду”. Це історія про чотирьох жінок, які зустрічають повномасштабне вторгнення у пологовому будинку.

За сюжетом, чотири жінки опинились в заміському пологовому будинку на лінії фронту – заблокованому і під ворожим обстрілом. У колишньому житті рішення народити дитину кожна з них вистраждала та приймала в умовах особистих дилем й конфліктів. Тепер вони не лише борються за власне виживання, але й за можливість народження своїх дітей.

Продовження роду

Продовження роду: фінал

Наприкінці серіалу всім породіллям вдалося виїхати до безпечного місця. Як виявилося, чоловік Олени Віктор зумів підняти суспільний резонанс через факт оточення пологового будинку та зміг добитися "зеленого коридору". Він приїхав до лікарні разом з чоловіком Ярини — Петром, який поїхав по допомогу після загибелі свого старшого сина Ярослава. Також повернулася Наталія Романівна — лікарка та мати Віталіка, яку вважали загиблою.

Олена народжувала останньою, а пологи довелося стимулювати. Уже у кареті швидкої допомоги за підтримки свого чоловіка у жінки народилася донечка. Нарешті глядачем показали, яка історія пов'язує подружжя з хлопчиком Маратом.

Юлія, Роман та Оля змогли евакуюватися. Філемон та Ніна вирішили залишитися у пологовому будинку та оберігати його до контрнаступу.

 

poll_content_1077

 

Стежте за сайтом 1+1, аби не пропустити більше цікавих новин про улюблені серіали!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Новини по темі